start pagina
vorige edities
foto album
inschrijvingen
links
sponsors

 

Editie 2006

WELKOM
Groeps Foto

Het eerste Old Timer Treffen in Herk-de-Stad dat plaatsvond op Pinkstermaandag 5 juni 2006 kon op heel wat belangstelling rekenen van zowel deelnemers als toeschouwers. Er kwamen meer dan 140 deelnemers met hun oldtimer opdagen op de Grote Markt van Herk-de-Stad en de parking van het revalidatiecentrum. “Vooraf zeiden ze ons dat 40 deelnemers al veel zou zijn voor een eerste old timer treffen. Het werden er dus veel meer. Maar wij hadden natuurlijk het weer mee. Bovendien konden we rekenen op de medewerking van het gemeentebestuur, het revalidatiecentrum St. Ursula, KSJ Berbroek, Chiro Arika, de seingevers, de sponsors en last but not least Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans uit Herk-de-Stad.” aldus een tevreden initiatiefnemer Stephan Stevens.

 

VERSLAG
Winnaar: Johny Jamaer Omstreeks 14u00 begonnen de deelnemers aan hun rondrit door de Herkse deelgemeentes.
2de: Winfried Vanderheyden Stipt om 17u15 vond de prijsuitreiking plaats. Iedereen kon nadien nog wat napraten in de cafetaria van het St. Ursulaziekenhuis met een tas koffie en een stuk taart. De prijs voor de mooiste oldtimer van Herk-de-Stad ging naar Johny Jamaer met zijn Triumph Roadster uit 1946. Tweede werd Winfried Vanderheyden met zijn Porsche 356 Speedster uit 1956. De gedeelde derde plaats ging naar Michel Vesters en Luc Devos. Beiden eigenaar van een unieke oldtimer Mercedes. De organisatoren, Stephan Stevens en Joachim Deveux, waren achteraf zeer tevreden. “Volgend jaar gaan we dit zeker opnieuw organiseren. We hebben nog een hele mooie verassing in petto voor de volgende editie. Maar we verklappen nog niet wat dat zal zijn.”

REACTIES
Indien u reacties en suggesties heeft voor de organisatie van de volgende editie zijn deze altijd welkom. U kan gebruik maken van ons registratie formulier of mailen naar:
stephanstevens@herk-de-stad.be

MET DANK AAN

Een speciaal woordje van dank voor Geert Surkijn en zijn team enthousiaste medewerkers bij
Cats & Dogs (door Vacature uitgeroepen tot beste groeibedrijf) Hij heeft ervoor gezorgd dat deze mooie website werd gemaakt. Ik wens ook nog onze fotograaf te bedanken Hilaire Swinnen als ook Danny Vanschookbeek (passe-partout), Luc Weyens (Het Belang van Limburg), Paul Pans (Het Nieuwsblad/De Standaard) en Roger Paulissen (De Streekkrant).

Tot slot wens ik Jef Laenen nog te bedanken, de man met het idee voor een Old Timer Treffen in Herk-de-Stad!

Hosted by Cats & Dogs bvba